a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Климе Мицковски
speaker_info

About The Speaker

Климе Мицковски

Водечки дигитален маркетинг-експерт/хакер за пораст. Долгогодишно искуство во медиумите, дигиталните медиуми и технологијата. Поранешен менаџер за пораст @Twitter. Се истакнува со неговите статии во Forbes, Bloomberg, entrepreneur.com. Во моментов работи како консултант во одделот за туризам во Абу Даби.

Придружете се на Skopje Marketing Summit на 02/06/2022