a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Денови до самитот

02 ЈУНИ 2022

 

Маркетинг професионалци 

 

Креативци

 

Вљубеници во маркетингот

Обликувај ги промените!

Во време на постојани промени и големи неизвесности, брендовите сè потешко успеваат да го привлечат вниманието на потрошувачите. Уште потежок им е обидот да го задржат нивното внимание. Исправени се пред нови предизвици:

  • Како брзо да се приспособат и да ги обликуваат промените?
  • Дали ги имаат сите неопходни алатки за обликување на промените?
  • Кои се новите можности за адаптирање кон промените?
  • Како да продолжат да комуницираат во различните фрагментирани простори и канали?

Skopje Marketing Summit 2022 ќе донесе интересни глобални, регионални и локални маркетинг-професионалци и експерти. Говорниците ќе ни ги срочат своите видувања и ќе ги споделат сопствените искуства за тоа како најдобро да ги обликуваме промените.

Спонзори

Tech Leader / Blockchain Developer

Футро дизајн

Менаџер за комуникации во Nestlé за југоисточен регион

Бренд-експерт, пионер на свесна и системска промена во управувањето со брендот

Водечки дигитален маркетинг-експерт/growth hacking

Невромаркетинг: практична примена

Стефан Иванович е СЕО во центарот за маркетинг стратегии ePlus и Претседател на CEARS

Јана Савиќ Растовац

претприемач и сопственик на „Божиновски часовници и накит“

Програма

Што рекоа за самитот

Споделувањето искуства е нешто што не прави подобри и поуспешни. Можноста да учествувам на минатиот самит ми претставуваше огромна чест, особено бидејќи имав можност да бидам помеѓу многу докажани маркетинг експерти со кои успеавме да допреме до одлична публика и да одговориме на интересни прашања. Верувам дека овогодинешниот самит ќе биде уште подобар и ќе порасне во пример за добар и интересен настан.

Филип Петровски
<основач и CEO на Data Masters/>

Првиот Скопје Маркетинг Самит беше инспиративен настан кој им овозможи на учесниците, но и мене како предавач да слушнам различни, нови перспективи за случувањата и трендовите во маркетингот. Индивидуалните аспекти и искуства кои беа споделени, секако внесоа свежина во секојдневниот начин на поимање на стратегиите поврзани со начините на примена на маркетинг тактиките. Со нетрпение го очекувам овогодинешниот Скопје Маркетинг Самит за кој сум сигурна дека ќе донесе возбудливи излагања.

Jадранка Накова
<Маркетинг и комуникациски стратег/>

Телефон:

+389 02 306 7572

Email:

info@marketing-summit.mk

Адреса:

Кликер Маркетинг

Димитар Беровски бр.9

1000 Скопје

Придружете се на Skopje Marketing Summit на 02/06/2022