a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Јасна Стоимировска-Величков
speaker_info

About The Speaker

Јасна Стоимировска-Величков

Основач на „Арел невромаркетинг“, лабораторија за анализи, истражувања и едукација. Јасна се занимава со невромаркетинг повеќе од една деценија и е пионер во апликацијата на невронауката во маркетингот во нашиот регион. Член е на меѓународната бизнис-асоцијација за невромаркетинг (NMSBA) и се залага за користење на нови иновативни технологии и за брз напредок на маркетинг-индустријата. Кариерата како аналитичар на трговските пазари ја почнала во Nielsen – Оксфорд, Велика Британија, а практично знаење и работа со невромаркетинг-методологијата стекнала во Данска и во Холандија. Денес користи напредна биометриска технологија и вештачка интелигенција за увид во однесувањето на купувачите, засновани на научни принципи. Покрај тоа што им помага на компаниите да разберат каква улога игра нивниот бренд во животот на купувачите, активно е вклучена и во семејниот бизнис „Аграр ко“ Одговорна е за меѓународна продажба и претставување на компанијата на саемите за прехрана во Европа и пошироко. На Skopje Marketing Summit ќе ги презентира бенефитите од користење на невромаркетинг-методологијата, проследени со практични примери. Работите што некогаш сме ги претпоставувале или по интуиција сме верувале дека се вистинити, сега можат прецизно да бидат измерени.

Придружете се на Skopje Marketing Summit на 02/06/2022